خانه » غذاهای محلی تبریز » لونگی بادمجان خوراک آذری مخصوص تبریز

لونگی بادمجان خوراک آذری مخصوص تبریز

لونگی بادمجان خوراک آذری مخصوص تبریز

لونگی بادمجان خوراک آذری مخصوص تبریز

در این پست قرار هست برای شما بازدید کننده عزیز طرز تهییه لونگی بادمجان رو آموزش دهیم…


لونگی بادمجان خوراک آذری مخصوص تبریز

آموزش درست کردن غذای سنتی لونگی بادمجان آذری از سایت مختلف تبریز

مواد لازم لونگی بادمجان خوراک آذری:

بادمجان قلمی پنج عدد

مغزگردو ساییده شده سیصد گرم

پیازداغ طلایی

گوشت چرخ کرده حدود سیصد گرم

رب انار یک چهارم پیمانه

فلفل بلند و باریک

گوجه فرنگی به دلخواه

نمک ، فلفل و ادویه و زردچوبه

طرز تهیه لونگی بادمجان خوراک آذری:

بادمجان ها را راه راه پوست میکنیم از میان آن به درازا یک شیار نیمه عمیق میزنیم و سپس سرخ میکنیم .مواد مایه داخلی لونگی را مانند ماکارونی با رب انار آماده میکنیم به طوری که ابدار نباشد.

از مواد داخل شکم بادمجان مثل دلمه پر میکنیم . مقداری از مایه را برای کف قابلمه نگه میداریم . مواد را با کمی آب رقیق کرده و بادنجان ها را روی آن میچینیم و اجاز میدهیم کمی بادنجان ها بپزد اما شکلش را از دست ندهد . اکنون در ظرف یا دیس کشیده و بعد با نان یا برنج سرو میکنیم . نکته : میتوان بادمجان ها را دو نیمه کرد و مانند بادنجان شکم پر پس از پر کردن بادنجان ها آنها را داخل سینی در فر پخت.

غذاهای محلی تبریز

برچسب ها :

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای مختلف تبریز محفوظ است و با ذکر منبع میتوانید از محتویات سایت استفاده نمایید.